marți, 8 februarie 2011

Vine,vine Primavara!

Astazi Sfantul Soare ni s-a aratat frumos si zambitor.A fost o vreme asa de frumoasa incat ziua de Marti 8-Februarie s-a transformat intr-o frumoasa zi de primavara.
Cel mai frumos anotimp...revenire la viata,ghiocei...miresme imbietoare de la copacii infloriti...
Cum se spune in popor,Primavara fiind fiica cea mai tanara a batranului an soseste aducand cu ea bunastare sufleteasca,liniste si regasire interioara.Bucura-te draga citiorule ca intampini cel mai frumos anotimp si fa-i loc in casa ta dar si in sufletul tau.

Nu e mai mare bucurie decat cea pe care o traiesti plimbandu-te prin parc ascultand cantecelele pasarilor,dar si glascioarele micutilor plimbati de mamicile lor grijulii sa vada minunea revenirii la viata a naturii,unii mai marisor,jucandu-se "v-ati ascunselea" printre banci si copaci dar si altii aflandu-se probabil la prima lor primavara.Din peisajul primaverii nu pot lipsii frumoasele cupluri care se plimba de mana prin parcuri,plini de iubire facandu-si declaratii cu cuvinte bine alese.

Sa nu uitam totusi sa zambim,sa ne intoarcem privirea si la cei ce nu pot avea o primavara fericita si din pricina grijilor de zi cu zii, lipsurile si nevoile ii fac sa uite poate si in ce anotimp se afla.
Fi bun draga cititorule si din putinul tau,ajuta-i si pe cei sarmani,fa-o zambind.Intinde unui sarman un leu,dar intinde-i zambind,ofera unui batran un loc in autobuz,dar ofera-l zambind,zambeste draga functionarule din spatele tejghelei,dar zambeste din suflet.
Toate aceste lucruri daca ar fi facute din suflet,cu daruire lumea in care traim ar fi mai buna,exista si o vorba care spune :
"Sa fim din ce in ce mai buni,caci lumea e din ce in ce mai rea!"
O primavara frumoasa va doresc,iubitii pe cei apropiati dar si pe cei cu care interactionati exact asa cum iubiti Primavara.
Cu drag,
Cristi
 

Un comentariu:

  1. ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit o preocupare ca aceasta. foarte tare postarea. :P
    andreea

    RăspundețiȘtergere